top of page
MarloesNiemeijerFotografie-22.jpg

Atelier

Op een circulaire manier kleding maken. Naailes volgen, begeleiding bij een project op maat, maar ook kledingreparaties, opdrachten op maat, workshops en verhuur van het atelier voor evenementen en pop-up shops.

WORKSPACE

Uniek in Rotterdam: een eigen plek om te werken aan jouw project! Alles wat je nodig hebt binnen handbereik, tips, advies, materialen en machines. Upcycle, repareer of design jouw garderobe in het Atelier. Boek je werkplek hier!

Naailes

Leer je eigen kleding te maken. Voeg je bij een van onze Sewing clubs of schuif aan bij een workshop. In Atelier Zaterdag worden regelmatig workshops georganiseerd. Hier werk je in een een aantal uur aan een bepaald project met een thema. Bijvoorbeeld een patchwork-jeans, een jurk, cadeautasjes, of (kerst)versiering. Check het actuele aanbod op de evenementenpagina of houd de Instagrampagina in de gaten @atelierzaterdag

Winkel

Circulaire kledingstukken, vintage kleding, cadeaus, duurzaam speelgoed, ambachtelijke lekkernijen. Alles rondom het thema vertragen, zoals het mag op Zaterdag. Kom langs in de winkel en bekijk het wisselende aanbod. Zwaanshals 374, 3035KT in Rotterdam.

Verhuur

Wil je atelier Zaterdag afhuren voor jouw babyshower, verjaardag, workshop of evenement? Of heb je een (online) winkel en zoek je een pop-up ruimte op een A-locatie naast het centrum van Rotterdam? Neem contact op via de contactpagina.

MarloesNiemeijerFotografie-9.jpg

Zelf kleding maken, dat klinkt leuk, maar hoe haalbaar is dat? En kan dat ook als je jezelf niet creatief vind of twee linkerhanden hebt? Op een laagdrempelige manier laat ik je zien wat er allemaal mogelijk is en vooral: dat jij het ook kunt! Leer bij Zaterdag om de waarde van textiel (opnieuw) te ontdekken. Komt langs voor een naailes, huur een werkplek of doe mee met een workshop. Blijf op de hoogte van het actuele aanbod via de Instagrampagina @vandaagiszaterdag.

Gemaakt in het atelier

bottom of page