top of page
MarloesNiemeijerFotografie-22.jpg

Atelier

Op een circulaire manier kleding maken. Naailes volgen, begeleiding bij een project op maat, maar ook kledingreparaties, maatkleding, workshops en verhuur.

In het Atelier van Zaterdag worden regelmatig workshops georganiseerd. Hier werk je in een een aantal uur aan een bepaald project met een thema. Bijvoorbeeld een patchwork-jeans, een jurk, cadeautasjes, of (kerst)versiering.

Heb je een broek die te lang is? Een jas die kapot is of een ander kledingstuk dat een opknapbeurt kan gebruiken? Ook gordijnen op maat!

Leer patroon tekenen met behulp van bestaande kledingstukken. Leer de basis van het naaien, werken met lockmachines en verschillende stoffen.

Op zoek naar duurzame (relatie)geschenken? Of wil je thuis aan de slag? Check de webwinkel voor e-books, gratis downloads en unieke items.

Zelf kleding maken, dat klinkt leuk, maar hoe haalbaar is dat? En kan dat ook als je jezelf niet creatief vind? Ik wil je laten zien en inspireren om zelf aan de slag te gaan met het maken van je eigen kleding. Het ambachtelijke kleermakersvak leer je niet bij Zaterdag. Wel een stukje zelfvoorziening om door te geven aan de volgende generatie.

Gemaakt in het atelier

bottom of page