top of page

Naailes

Ben je op zoek naar een naailes of cursus om je eigen kleding te leren maken? Wil je leren hoe je je kleding kunt herstellen, of hoe je een eigen ontwerp tot leven brengt? Hoe kort je een broek in, hoe zet je een knoop aan? Hoe gebruik je een lockmachine en wat betekent biais? Je leert het allemaal in het atelier van Zaterdag.

Werkwijze

 

Je kunt losse naailessen inplannen, maar ook een lespakket aanschaffen. Wanneer je een lespakket aanschaft, ontvang je €5,- korting. Een lespakket vind je hier.

Lessen zijn inclusief:

- Basis fournituren (naalden, garen, knopen, ritsen etc. let op: het gaat om hergebruikt en tweedehands materiaal, als jouw benodigde kleur of maat niet aanwezig is, dien je het zelf mee te nemen)

- Patroonpapier, gebruik van patronencollectie

- Koffie & thee

- Stoffen voor kleine (beginners) projecten zoals een etui of scrunchie.

Exclusief:

Stoffen voor projecten. Deze zijn wel te koop in het atelier va. €3,- per meter tot maximaal €12,- per meter. ​

Studentenkorting

Wanneer je student bent, heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van studentenkorting (tot wel 50%). Neem voor meer informatie contact op.

Ben je nog niet toe aan een les, maar wil je wel een keer komen naaien en knutselen in het atelier? Zaterdag organiseert ook eenmalige evenementen waar jij je naaiskills kunt ontwikkelen, of schuif een keer aan bij het Open Atelier om te knutselen aan je eigen creatieve project.

Een naailes cadeau geven? Geef een Zaterdag Cadeaubon! 

Lesrooster

Er wordt alleen op de EVEN weken naailes gegeven

Maandag: 19:30-21:30

Woensdag 12:30-14:30

Donderdag 19:30-21:30

Bring-a-friend

Neem je een vriend/vriendin mee naar de les of draag je een nieuwe cursist aan die de basiscursus aanschaft? Dan ontvang je eenmalig 50% korting op je eerstvolgende les!​

MarloesNiemeijerFotografie-13.jpg
MarloesNiemeijerFotografie-28.jpg

Tessa

De lessen achter de naaimachine zijn fijn. Julië creëert een ongedwongen sfeer. Ze is zelf een echte expert waar je goed van kan leren. Voor mij zijn het in de avond twee uren pure mindfulnes

MarloesNiemeijerFotografie-10.jpg

Kelly

De naailes is super gezellig. Ik kijk er altijd naar uit om weer even ontspannen aan een projectje te werken & echt iets te creëren. Met de begeleiding van Julië heb ik al aardig wat gave items gemaakt!

MarloesNiemeijerFotografie-4.jpg

Kiki

Begonnen met 0 ervaring; geen uren theorie, we zijn gelijk aan de slag gegaan. Alles wat je wilt leren maken is mogelijk. Goede begeleiding en ondersteuning met een gezellige kop thee. Aanrader!

RECENSIES

VOORWAARDEN

1. Annulering van een les kan tot 48 uur voor aanvang van de les of workshop. De les dient te worden geannuleerd door telefonisch contact op te nemen (WhatsApp). 

2 Bij niet op komen dagen/vergeten van een les blijft het lesgeld verschuldigd.

bottom of page