top of page

zo 12 nov

|

Bleiswijk

Kledingruil - winter editie (1)

In elkaars kast shoppen, ruilen en snuffelen. Neem je eigen kleding mee, die je niet meer past of niet meer leuk vindt, ruil het voor #niksnieuws en ga met een volle tas andere kleding naar huis!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Kledingruil - winter editie (1)
Kledingruil - winter editie (1)

Tijd en locatie

12 nov 2023, 14:30 – 13 nov 2023, 14:30

Bleiswijk, Edisonlaan 28a, 2665 JC Bleiswijk, Nederland

Over het evenement

INFORMATIE

Op zondagmiddag 12 november om 14:30 start de eerste kledinruil van vandaag is Zaterdag! Het evenement bevindt zich boven het bedrijf "Vollebregt Autoservice" in het atelier van Zaterdag. Er is muziek, er zijn hapjes, drankjes en gezelligheid. Ook is er de mogelijkheid om kleding te passen. Je kunt ook kleding meenemen die (nog) vermaakt moet worden en deze achter laten in het atelier, waarna je het op afspraak weer kunt ophalen. De tarieven voor de kledingreparatie vind je hier.

Kleding ruilen is misschien wel de meest duurzame manier van "shoppen". Eerst hetgeen gebruiken dat er al is en met een tas vol #niksnieuws naar huis! Ook als je inspiratie nodig hebt voor nieuwe combinaties, je kleding niet meer past of er op uit gegeken bent. Het is zo tof om te zien hoe iemand anders naar jouw kleding kijkt en heel bijzonder om te weten waar (en bij wie) jouw kleding vandaan komt en wat het verhaal eracher is.

De entree is €12,50 per persoon. Hiervan mag je de hele avond koffie, thee en fris drinken en staat er een tafel vol lekkers voor jullie klaar. 

SPELREGELS

- Neem minimaal 5, maximaal 15 items mee.

- Dit mag alles zijn: van blousejes tot sjaals, tassen, jurken en bh's. 

- Alles dient in GOEDE staat te zijn, schoon en heel!

- Neem je vriendinnen mee!

- Het is een winter-editie, dus neem feestkleding en najaarskleding mee.

- Je kunt je favorieten markeren met stickers, je kunt ter plekke  passen en proberen. Uiteindelijk worden de items eerlijk verdeeld. Het is dus niet hoe meer je inbrengt, hoe meer je mee naar huis mag nemen. We gunnen iedereen iets moois! 

Deel dit evenement

bottom of page